Benthe

Poes
1 jaar


Ons meisje Benthe mag ook op zoek naar een huisje

Een aantal weken geleden kwam ze onder hele nare omstandigheden bij ons binnen. Ze was niet welkom op een camping in Kinrooi. Degene die haar eten gaf was vertrokken en had haar achtergelaten.
Blijkbaar stond er een vangkooi op scherp en ze werd gevangen... Maar Benthe zat ondertussen al TWEE dagen in de vangkooi angstig te miauwen, niemand keek naar haar om. Ze kreeg van niemand eten, niemand liet haar vrij.
Er werden zaken geroepen als: "Binnen een week ben ik terug, dan is ze wel dood." Of "Als die er nog lang zit of iemand wil ze vrijlaten, dan verzuipen we ze in de vijver."

Dat drama is nu voorbij...
Benthe is een enorm aanhankelijk lief meiske van ongeveer 1 1/2 jaar. Ze geniet verschrikkelijk van streeltjes. Het is druk in de Villa nu, daarom is ze een klein beetje teruggetrokken, maar dat ze aanhankelijk en lief is, dat is de hele waarheid. Bij oogcontact zoekt ze je op, en kan er lekker geknuffeld worden.
Ze had een vieze plek op haar neusje, maar die is weg nu
Wij gunnen haar de wereld, een nieuw begin, een plek waar ze voor altijd geliefd is, waar ze veilig is.
Benthe maakt met niemand ruzie, ze respecteert haar soortgenootjes.
Wie o wie geeft haar de wereld

Omdat Benthe heel graag met andere katten speelt plaatsen wij haar alleen samen met of bij een andere (speelse) katWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!