Stevie

Kater
10 jaar


Stevie mocht onlangs zijn grote vliegreis maken, de overtocht naar een nieuwe start.
Stevie woonde al een kleine 10 jaar in de straten van Skiathos in Griekenland. Hij was toen al blind, en zat elke dag steevast bij de informatie kiosk te bedelen om wat aandacht. Hij stak straten over, liep door het verkeer, en iedereen kende hem en hield rekening met zijn handicap. Maar helaas sloeg het noodlot toe, afgelopen maand... hij werd aangereden.
Gelukkig waren er al snel mensen ter plaatse en is hij met spoed naar de lokale dierenarts gebracht.
Hij was erg toegetakeld maar gelukkig niets gebroken. Zijn gehemelte lag helemaal open, waardoor hij alleen maar vloeibaar eten kon nemen. Uiteindelijk heeft een dierenarts zijn gehemelte kunnen hechten.
Stevie werd elders ondergebracht, waar hij eigenlijk vereenzaamde. Elke dag kwam men 1x zijn bakje vullen met eten, een aai over zijn bolletje en dat was het dan... Hij werd erg ongelukkig en raakte gestresst.
Stevie heeft zoveel nood aan liefde en is zo ontzettend aanhankelijk... we besloten hem te helpen, hij mocht met de grote vlieger mee!
Er daar is ons ontroerende smoeltje... lieve zachtaardige Stevie. Hij ging meteen op onderzoek in ons kattenasiel en ondanks dat hij af en toe een kleine botsing had met een stoelpoot of muurtje, kon hij zijn weg perfect vinden! Dapper schatje.
Welkom Stevie, nu is alles oke

Stevie zoekt nu een huisje waar men niet full time van huis is, hij snakt naar aandacht.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!