Luuk

Kater
4 jaar


Ken je dat?

Van die katjes die zich nog net niet willen laten strelen, maar eigenlijk wel die behoefte hebben? Het waarschijnlijk niet lang gaat duren in de meest ideale situatie?
Welnu, Luuk is zo'n katje.
Zijn prachtige snoet spreekt boekdelen, zijn ogen stralen iets kwetsbaars uit.
Hij heeft een zwerversbestaan achter de rug, het zal niet makkelijk geweest zijn voor hem. Altijd op je hoede, altijd op jezelf zijn aangewezen.
Luuk mag zijn schild laten vallen, het is niet meer nodig. Maar hij heeft er nog een beetje moeite mee. Hij heeft daar hulp bij nodig.
Hij bloeit steeds meer open, durft 's morgens al eens om je benen te kronkelen met de vraag om een bakje eten. Ook verstopt hij zich niet meer, en loopt hij nieuwsgierig rond in de gang en de vele kamers van ons kattenasiel Villa Vagebond.
Andere katjes vindt hij leuk, geen problemen mee. Hij moet gewoon over dat streepje worden getrokken en daar komt Geduld met hoofdletter om het hoekje kijken.
Een rustig huisje waar tijd voor hem is, veel liefde heerst, zal hem zoveel sneller doen openbloeien. Hij heeft het allemaal in zijn mars, het zit allemaal aan de oppervlakte in zijn onzekere lijfje.
Wie wil zijn persoon zijn? Wie wil zijn allerbeste vriend voor het leven worden? Hij zal je nog versteld laten staan!
Deze kanjer  gaat op zoek!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!