Nilo

Kater
1 jaar


Mogen wij aan jullie voorstellen.... Nilo uit Dubai!!

Vandaag was het eindelijk zover, de redding van Nilo....
Er was eens een hele lieve dame die woonde ( en nog) in Dubai. In haar vrije tijd gaf ze zwerfkatten te eten op straat.
Maar het noodlot sloeg toe en Nilo werd aangereden op straat. Hij werd naar de dierenarts gebracht en daar kreeg hij medische verzorging. Echter.... hij bleek positief te zijn op kattenaids en de bedoeling was dat hij werd ingeslapen.
Maar gelukkig werd dit tegengehouden. En toen... want de straat kon hij niet meer op. Ook kon hij nergens terecht. Zijn lot lag in de handen van de lieve dame, anders was hij ten dode opgeschreven.
Hij werd vervolgens ergens in het geheim ondergebracht, totdat er een oplossing kwam. Maar ja, die oplossing lag niet voor het oprapen natuurlijk. Wat een drama...
We kregen een noodkreet via email. We besloten onmiddellijk ja te zeggen, want de tijd tikte en elke dag was het spannend voor onze lieve jongen.
En vandaag was het dan EINDELIJK zover. Nilo mocht aan zijn lange reis beginnen, zijn reis naar ultiem geluk, een letterlijk tweede kans. Zo spannend...
Hij werd via de luchthaven halverwege gebracht, waar wij hem dan weer zouden oppikken. Ja hoor, alles liep vlotjes en vanmiddag kon eindelijk het reismandje open in onze aidskattenopvang Buddy Kat, en kon hij zijn nieuwe plek gaan ontdekken!
Nilo was en is nog altijd erg onder de indruk, en wil eventjes met rust worden gelaten. Dat snappen wij maar al te goed, wat een belevenissen allemaal.
Wij hebben geen haast Nilo, doe maar op het gemakje, samen komen we er wel.  <3Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!