Mafu

Poes
8 maanden


Hallo allemaal,
Wij zijn Nungu en Mafu. 
Al een tijdje liepen wij met z’n tweetjes in de wijde wereld. Zo nu en dan gingen we samen bij een lieve mevrouw een hapje eten. Wel alleen buiten want binnen vonden we toch wel een beetje eng. Helaas werd Nungu opeens een beetje ziek. De lieve mevrouw maakte zich zorgen en belde daarom naar Stichting Zwerfkat. Het duurde niet lang of het duo werd opgehaald door een veldwerker. En toen op naar de Villa om een beetje op te knappen. Na een 
telefoontje aan ons kersverse gastgezin werden wij al snel opgehaald. Toen zaten wij ineens niet meer buiten in de kou maar warm in een mandje. Het was wel even wennen hoor. Want zoveel liefde en lekkers waren wij helemaal niet gewend. Met z’n tweetjes in een hoekje voelden wij ons wel veilig. Toch waren wij wel nieuwsgierig naar al dat nieuws. En die griezelige dame met haar grote handen werd ineens minder eng. Grote handen kunnen wel lekker kriebelen.. 
Grote zus Mafu is dapper en laat Nungu zien dat er niks is om bang voor te zijn. Waar blazen eerst haar sterkste geluid was, komt een spinnetje nu om de hoek kijken. Knuffelen is zeker weten Mafu’s haar favoriete bezigheid en zij zit in no-time op schoot zodra je haar de kans geeft. Shangi is een dametje die de kat liever eerst uit de boom kijkt (pun intended 😜) maar er is maar één speeltje naar keuze nodig om haar te ontdooien. Deze kamer is al veroverd maar samen kunnen ze de wereld aan! Nu alleen nog een liefdevol baasje om ze mee te nemen op avontuur. Tijgers kunnen ook bruin en grijs zijn, dat weet je toch ;)

 

Mafu en Nungu worden samen geplaatstWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!