Anna

Poes
8 jaar


Hallo allemaal,

Ik ben Anna, alhoewel ik hier in de Villa ook heel liefdevol Anna’ke genoemd word. Ik heb naar zeggen een erg aandoenlijk snoetje.
In het begin hadden ze hier wel compassie met me, mijn vacht zat namelijk in de klit, ik kwijlde uit mijn bekje en maakte blijkbaar “smak” geluidjes. Nu moet ik je ook eerlijk bekennen dat ik best veel pijn had in mijn bekje. Gelukkig heeft de Villa-dierenarts Brecht hier snel iets aan kunnen doen. De pijn in mijn bekje minderde gelukkig met de dag. Wat ik nu niet zo leuk vond van die Dr. Brecht was dat hij me mijn winterjas gestolen had. Brrrr… veel te koud zonder m’n heerlijk warme mantel maar hier vertelde ze mij dat het beter was zo, dat mijn jas niet meer te herstellen was. Nou ja, groeit toch wel weer aan. Goed, dat was dat! Nu ik eindelijk geen pijn meer heb en mijn manen ook weer behoorlijk aangegroeid zijn mag ik eindelijk op zoek naar een gouden mandje.

Ik droom daar trouwens soms van, heerlijk liggend in een zacht warm mandje, een aaitje hier en een aaitje daar, dan hoor je me zachtjes spinnen want daar kan ik erg van genieten, af en toe eens een rustige wandeling door de tuin en lekkere hapjes voorgeschoteld krijgen. Dat is voor mij de ideale wereld!

Zien we elkaar snel?!
 

Liefs AnnaWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!