Steff

Kater
2 jaar


Ik ben Steff en ik ben lief!

Hallo, ik mag ik mag! Jeuj! Oke, ik zoek heel dringend een huisje voor mezelf, want ik ben niet zo gelukkig met de situatie...
Kijk: Er lopen hier minstens 40 katten om me heen en dat vind ik DRUK. Hou ik niet zo van.  Ik vind 1 of 2, oke... maar het is teveel nu. Oke, het is een kattenasiel, dus ik snap de gehele werking en een prachtige doelstelling, maar het is gewoon niet zo mijn ding. Trek ik me terug.
Snappen jullie wel he, ja. Dank je <3
Maar goed, ik heb me een rustig plekje in de keuken toegeeigend en dat vinden ze hier heel goed. Ik krijg ontbijt op bed, om te snacken moet ik er wel effe uit, maar dat vind ik ansich niet zo'n probleem. Tussen de middag liggen ze hier allemaal te pitten dus je snapt em al.. dan kom ik op het hoekje piepen!
Slenter ik over de Vagebond boulevard, ritsel ik me onderweg wat te sneukelen bij de eettentjes, en kijk ik verlangend en mijmerend uit het raam.. is daar iemand voor mij? Please?
Ik ben eigenlijk een hele vrolijke jolige jongen, maar zo uit ik me nu niet. Ze vinden dat ik een beetje treur. Is ook wel zo, en nu weten jullie waarom.
Ik hou van knuffelen en een rustige benadering. Ik heb een lief zacht hartje, en mensen vind ik super fijn.
Ik ga discussies met katten uit de weg, vind ik stom. Ik bemoei me er niet mee hoor, HA, doe wel alsof ik slaap. Snurk.
Ik zoek echt zoooo graag een huisje voor mezelf, het is echt zo hard nodig, dan kan ik heeeeelemaal opbloeien en lekker met jou samenhangen :-)
Wil je gewoon eens kennis met me maken? Ja? Dan regelen we toch een bezoekje, praten we dan bij. Ik ben LEUK en ook nog eens heel jong!
Liefs Steff xxxWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!