Duffy

Poes
12 jaar


Waar moeten we beginnen, het is allemaal zo heftig...
We kregen onlangs een melding uit Rekem. Er loopt al geruime tijd een schuw zwerfkatje in de buurt rond. Maar dit katje besloot deze week haar straatleven op te zeggen, en zich te nestelen in een mandje in de veranda van een mevrouw. Later begrepen we ook wel waarom...
Ze raakte het eten amper aan en bewoog nog nauwelijks.
Het plaatselijk dierenasiel werd gebeld, maar die namen haar niet aan, ze verwezen door naar ons.
Wij werden gevraagd om het (blijkbaar) hele oude katje op te halen en te verlossen van haar pijn. De verlossing is van nadere orde, laten we eerst maar eens naar de dierenarts gaan en zien wat hij ervan vindt!
Nou, er was van alles mis het deze oude dame...Ten eerste was ze ernstig verzwakt en uitgedroogd. Onze dierenarts hoorde een onregelmatige hartslag, ze had hartruis, slechte tanden, ingegroeide teennagel, en entropion bij 1 oogje waar ze later aan geopereerd dient te worden.
Ze werd snel aan het infuus gelegd, ons broodmagere meisje. Ze kreeg een bloedonderzoek en hopla... ze is ook nog eens nierpatiënt, dat OOK nog erbij.
Maar het kranige dametje krijgt nu alle tijd om te recoveren, dat heeft ze verdiend.
Ze moet rustig op krachten kunnen komen nu en daarom logeert ze vanaf nu bij onze opvangmama. Ze krijgt haar medicijntjes, nierdieet en vooral heeeeel veel liefde
Op hoop van zegen, enne... tot nu toe is ze helemaal niet schuw, eerder timide.... ze heeft al beetje gegeten en wij gaan haar helpen, dat is een belofte!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!