Syla

Poes
4 maanden


Welkom kleine ukjes!

Daar zaten jullie dan, bang en dicht bij elkaar, met grote ogen te kijken naar die vreemde mensen. Mama poes was niet te zien, en of jullie maar met zijn 2 waren weten we niet.

Gelukkig werden jullie opgemerkt en opgehaald. Heel dapper werd er geblazen, en een poging gedaan uit te halen met je kleine pootjes naar die vreemde mevrouw. Maar het maakte geen indruk op ons. Liefdevol namen we jullie op, en eenmaal tegen mijn warme lichaam en met gemoedelijke streeltjes, gaven jullie je al snel gewonnen en hoorde we een voorzichtig spinnen. Het begin van een nieuwe vertrouwensband. De grote bench werd jullie speelterrein voor de eerste dagen, zodat  we jullie goed konden observeren. Het eten was wat zoeken, maar al snel kwam ik er achter dat de kitten patee en de vleeszakjes voor kitten jullie ding was. De kittenbrokjes vinden jullie tot nu toe maar niets.

Slimme dames als jullie zijn begreep je al snel het nut van de kattenbak. Lyna neemt hierin het voortouw. Als Syla alles niet netjes onderstopt, zal zij dat voor haar  wel even in orde gaan brengen. Een echte proper meisje.

Ook in het spel neemt Lyna meestal het voortouw. Al na dag twee merkten we dat de bench te klein was voor al jullie avonturen, en daarom werd er een veilige speelzone bij aangemaakt met een grote klimpaal en veel uitdagend speelgoed. De oogjes blonken toen jullie alles ontdekten. Er wordt gerend en geklauterd, geworsteld en gestunteld. Het is een lust om te zien.

Ook van de knuffel momenten genieten jullie heel erg. Iedere morgen krijgen jullie om beurt een heel knuffel en verzorg ritueel: Oogjes en oortjes, pootjes, pels en kontje nakijken of alles mooi proper is. Mooi de haartjes kammen, wat vooral Syla zalig vindt. Daarna op de weegschaal, wat niet altijd makkelijk is, dat stilzitten..! En als laatste een zalige massage-knuffelmoment.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!