Cleo

Poes
1 jaar


Hai! Ik ben Cleo, 1 1/2 jaar oud. Weet je, ik heb een bijzonder talent. Ik ben kampioen schaduwvangen! Yep. Heb er al verschillende prijzen mee gewonnen, het gaat me gewoon makkelijk af.
Hoe groot of klein, ik pak ze allemaal! Nu heb ik ontdekt dat mensenhanden de beste en leukste schaduwen maken. Voert de moeilijkheidsgraad beetje op, uitdagend voor mij.
Dus bij deze lanceer ik een warme oproep: Wie wil mijn levenspartner schaduwvangen worden?

Naast bovengenoemd talent, heb ik natuurlijk nog heel wat meer te bieden! Ik heb het niet over mijn kleurrijke vachtpaletje, maar ik ben een enorm gezelligheidsdier. Ben DOL op kusjes, knuffels en aaitjes.
Ik blijf echter een gevoelig zieltje, verandering vind ik best eng. Dus als we gaan samenwonen, heb ik een beetje tijd nodig om te wennen. Snap je wel he. Wanneer liefde en respect de boventoon voeren, dan komt dat helemaal goed. Worden we soulmates. Maatjes door dik en dun.
Oja, de rest van mijn verlanglijstje: een zacht bedje, een raam met uitzicht, enne...alle aandacht voor mij alleen. Ik ben niet zo dol op andere katjes, trek ik me terug en kruip in mijn schulp, en dat wil jij niet. Ook kleine kindjes zijn niet zo mijn ding, van drukte word ik nerveus en zo. Dusss... ik zoek een rustige huisje waar ik mijn rustige zelf kan zijn.
Nah, dat was het! Zullen we eens bellen? Zie je het zitten? Ik wacht op je, gaan we samen schaduwvangenWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!