Leon

Kater
4 jaar


Hoi hoi, Leon hier, broertje van die zotte Jerome die denkt dat hij de leeuwenkoning is.  Misschien ben ik Bagheera dan wel ðŸ˜Š

Haha, nee hoor ik ben gewoon Leon en ik ga samen met de rest van ons gezinnetje op zoek naar een eigen huisje.  Ons mama (Maya) zegt dat we nu groot genoeg zijn om op eigen benen te staan en moeten uitvliegen…Maar ik kan helemaal niet vliegen ? Gekke mama toch.

Ik zou natuurlijk graag samen met mijn gekke broer of met één van mijn zusjes willen samen blijven want ik ben eigenlijk een beetje een verlegen scheetje en eigenlijk ook wel een beetje een mamaskindje dus je begrijpt dat ik liever niet ergens alleen terechtkom he.

Voor de rest ben ik gewoon een lieve leukerd en kom ik s’avonds gezellig mee in de zetel hangen als jij ligt te chillen. Met 2 chillen is altijd fijner.  Ook ravotten met de vele vriendjes hier is leuk en achter de balletjes en muizen aanhollen is zalig en dan nadien doodmoe samen in een hangmatje dutten…oooh  lekker gezelllig toch.

Dus wat denk je ? Ben jij gek van mijn mooie glanzende zwarte vachtje en mooie kijkers ? Moet je zeker effe surfen naar onze poezen website en formuliertje invullen en dan kunnen we eens afspreken.

Kus Leon !



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!