Noa

Poes
4 jaar


Hoi hoi, ik wil ! Nu mag ik ! Tis aan mij nu hoor !

Ik ben fluffy Noa.  Pluizenbol. Spring in’t veld. Gekke rossekop…😊

Met mij is het fun verzekerd.  Ik probeer alles uit, spring en vlieg in het rond en speel als een gek met mijn broers en zusje en al dat ander poezenvolk in de opvang.

Ik heb wat tijd in te halen want ik was piepklein toen ik geboren ben.  Ik was toen al een hele felle zeggen de opvangmama’s, zelfs zo fel dat ik als een klein zotteke op ons mama aanviel om te drinken maar zo

Druk in de weer was dat ik na 2 minuten al uitgeteld boven op haar lag te slapen.  Resultaat…ik dronk veel te weinig en moest dus ook nog eens aan de fles.  Het heeft dus wel even geduurd voor ik begon te groeien. Onze Leon ook hoor maar die vond het flesje maar niets en heeft het volgehouden zonder en hij is nu ne mooie slanke broer geworden.

Ik ben nog altijd een lichtgewichtje hoor en moet nog even flink dooreten voor ik een bezoekje aan de dokter kan brengen.  Er is nog werk aan de winkel maar als ik eet heb ik geen tijd om te spelen…moeilijk moeilijk.

Ben jij iemand die gek ik van zotte fluffy katjes met van die mooie rooie lange haren…dan kan je natuurlijk al wel gaan mailen he want je kan ons al reserveren of zo iets hoorde ik zeggen.

Dus…tot gauw ?

PS een nieuwe haarborstel kopen is alvast een goed idee want die lange lokken moeten af en toe mooi in de plooi gelegd worden.

Doei Noa x



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!