Jules

Kater
6 jaar


Jippieeeee, ik mag! Vind ik leuk. Ik zoek een huisje, een echt huisje voor altijd. Zo eentje waar warmte en liefde heerst, waar ik een waardig lid van het gezin mag zijn. Aan mij zal het niet liggen, want ik kan daar heel kort over zijn. Ik ben kei lief! Zo, dat was het dan, tot snel!


Nee Juleke, lieve schat, kun je ietsje meer vertellen? Je moet jezelf een beetje promoten hè. Hmm, oke, maar ik ben lief, braaf, knuffelig, is dat niet genoeg? Ben dol op mensen! Ik zorg ervoor dat je al je dagelijkse beslommeringen vergeet. Kom je thuis, beetje moe, sjaggo, gooit je tas in de hoek, zucht nog een aantal keer... en dan kom IK om het hoekje piepen! Staartje in de lucht, liefdevolle oogjes, priet priet, strijkend langs je benen. Al jouw zorgjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en dan moet je wel op je knietjes hurken om eens zalig met mij te knuffelen. Vertel mij maar, wat heb je allemaal meegemaakt, op wie moet ik boos zijn (want vrienden onder elkaar leven mee) en vertel eens waar je vandaag zo van genoten hebt ( ook opbeuren hoort bij het takenpakket). Je kunt alles aan me kwijt. Luisterende oortjes, vol geduld en medeleven. Zo ben ik, Jules :-)
Ik ben een rustige jongen, trouw en vriendelijk. Knuffelen is zaaaaalig. Ik ben ook gevoelig, zo eentje die niet tegen ruzies kan, iedereen moet lief zijn voor elkaar en vrede op aarde. En zo.
Geef mij maar die vredespijp met catnip, ik zorg wel voor harmonie in de toko.
Andere katten geen probleem, maar niet meteen 10, en ook geen dominantjes, dan trek ik me beetje terug. Gewoon, gezellig, een paar vriendjes waar ik mee kan babbelen.


Maar ik ben vooral op mensen gericht, omdat dat nou eenmaal mijn dingetje is...
Wie o wie is een beetje knuffelig aangelegd en komt mijn hartje verwarmen? Ik heb mijn pyjama zo ingepakt, veel neem ik niet mee... 
Kusje! Jules



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!