Aurora

Poes
1 jaar


Aurora
Prrrr, dag iedereen.
Naar het schijnt mag ook ik me hier even komen voorstellen, niet simpel met al dat kleine schattige grut op deze site, maar toch ga ik een verdienstelijke poging wagen.
Mijn naam is Aurora of Rori voor de vrienden. Nja ik luister eigenlijk naar alle namen, ja zelfs naar 'pooessss' want ik heb uit ervaring geleerd dat als je naar mensen luistert, je daar vaak beloning voor krijgt. De ene keer zijn het knuffels de andere keer is het eten. Heerlijk! Ik hou namelijk van eten. 
Weet je, ik kwam enkele maanden geleden binnen in de villa. Je weet wel die plaats met vele vriendjes en lekker eten. Ik had het er behoorlijk naar mijn zin en speelde met alles wat bewoog. Maar na een tijdje hadden die slimme verzorgers mij door. Ik at niet omdat ik het lekker vond (oké ja toch een beetje) maar vooral omdat ik wat kinders te voeden had.. in mijn buik. Jip, ik bleek zwanger te zijn. Ik ben dus niet alleen populair onder de mensen, maar ook onder de katers ;) Op vroege leeftijd had ik door hoe de natuur werkte en zo geschiedde. 
Ik beviel van 4 schattige mormels. Wat was me dat een opdracht! Oké dacht ik bij mezelf en ging ervoor. Al snel verloor ik een kindje. Ze was niet sterk genoeg en had vocht op haar longetjes. Ik gaf haar een afscheidslikje en raapte al de moed bij elkaar om voor mijn andere kindertjes te zorgen. En ja, die verzorging ging met ups en downs. Mijn borstjes wouden niet altijd mee, ik maakte koorts maar kwam er weer bovenop! Al snel hoorde ik dat Remi en Emile in een couveuse lagen enkele kilometers verderop. Dat kon ik niet laten gebeuren en nam ook hen bij me op. Ja voor 5 kindjes zorgen zou me ook wel lukken. Al snel verloor ik ook Remi, het zorgenkindje van de groep. Weinig tijd voor rouwen had ik niet, ik moest voort, ze rekende op me.
Nu heb ik hier 4 lieverds rondlopen (en ja nog 2 kleinere schatjes waar ik ook wat voor zorg) en ik zie ze enorm graag. Weet je, kom aan mijn baby's en je komt aan mij. Ik verzorg hen met al mijn liefde en draag enorm veel zorg voor hen. Ik heb dat zorgende gewoon in me. Ik hou van liefde geven en liefde krijgen. En oké, ik weet dat mijn kleintjes schattiger zijn dan ik, maar ik ben ook nog jong, en speels, en lief, en.... En weet je, ik weet al perfect dat je niet in de gordijnen mag hangen en beter je nageltjes intrekt als je gaat schootje zitten dus waarom zou je dat kleine grut meer kansen geven dan mij? Ofja, je mag ook altijd mij én een kindje van me adopteren. Blijven we gezellig samen, klinkt nog beter! 
Dussss heb jij een plekje vrij voor mij (en een baby van me?) en beschik je over genoeg plaats in je hart? Neem dan snel contact met me op zodat we samen gezellig kunnen bijpraten. Dan zal ik je al mijn avonturen vertellen van buiten en kan ik je de kneepjes van verleiding leren ;)
 
Lief pootje,
Rori 


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!