Bob

Kater
4 jaar


Hallo lieve mensen, ik ben Bob. Herken je me nog van mijn eerste foto? Toen zaten mijn oogjes en neus helemaal dicht met snot.

Zwerfkat heeft me gered uit de hete zon. En nu mag ik lekker eten en veel spelen bij een gastmama. Daar wonen al een hele grote kater en een mollige kat. Maar daar ben ik helemaal niet bang voor. En ik ren er gewoon vrolijk omheen.
Mijn gastmama was erg verbaasd dat ik al vrij snel wist dat de roze bak met korreltjes bedoeld is om in te plassen en poepen. Rose is natuurlijk niet mijn favoriete kleur maar alla, als wc dient het prima.


Nu ik nog hard bezig ben met groter en sterker groeien moet ik ook nog veel slapen. Het liefst bij de gastmama op schoot, maar in een kussen met een fijn kuiltje en een paar knuffels ga ik ook regelmatig schaapjes/muisjes tellen aan de binnenkant van mijn ogen.
Voor als ik groot en sterk ben zoek ik nu alvast een lief baasje waar ik al mijn liefde en kopjes aan kan geven. Waar ik mee - en op - kan spelen, samen knuffelen, samen tv kijken en slapen.


Andere katten vind ik geen bezwaar en ik zal zeker mijn beste pootje voortzetten om vriendjes te worden met iedereen.
Als je me wilt ontmoeten stuur dan maar een mailtje naar zwerfkat en wie weet ontmoeten wij elkaar in Maastricht.



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!