Dille

Poes
5 maanden


Ik ben het Dille meisje, een zoet kind, een vrolijke schuiver, een zachtaardig troetelbeertje.
Mij kennen jullie nog niet echt, het is de eerste keer dat ik mezelf mag voorstellen. Behoorlijk spannend kan ik je wel vertellen! Er is iets aan mij wat je moet weten. Verbergen kan ik het niet, je hebt dat zo in de smiezen.
Ik ga schuivend door het leven, mijn achterpootjes rusten op de grond, ik ben namelijk deels verlamd. Althans verlamd, ik heb wel degelijk gevoel in mijn pootjes, maar er is iets stuk wat niet meer te fiksen valt. Mijn blaasje moet geholpen worden, die doet het niet meer goed. Een paar keer per dag wordt deze leeggemaakt, waardoor ik ook meteen de ontlasting eruit kieper, moet gebeuren nietwaar :-D
Het hele stomme van dit alles is dat ik ooit heb kunnen lopen. Yep. Een heel stout iemand heeft mij en mijn broer zo uit de auto geknikkerd, waardoor ik verkeerd terecht kwam. Ik zat nog beduusd om me heen te kijken op het padje tussen de plantages, terwijl mijn broer bang om me heen liep.
Lang verhaal, in elk geval kwamen we hier, mijn broer is al een paar maanden geleden geplaatst en nu ben ik aan de beurt!
Er lopen hier nog kleine viervoetertjes rond en daar ben ik zot op!
Ahhh wat is ze zieluggg. Nee, dat ben ik niet! Ik ben een vrolijke meid, weet mijn weggetje te vinden, ik was de vachtjes van mijn vriendjes, ik speel mee en geniet enorm van strelende handen.
Mijn peperkoeken hartje laat mening hart smelten, maar mijn plaatsingskansen zijn nou niet om naar huis te schrijven. Behoorlijk balen dit, maar tot die tijd amuseer ik me hier prima.
Ik kan niet rennen, ik kan niet op de kattenbak, maar ik kan wel een jouw hart verwarmen, jouw licht in de duisternis zijn....
Alle liefs van Dille xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!