Ziva

Poes
6 jaar


Mijn naam is Ziva, een knap jong ding van 1 jaartje, maar word hier in Villa Vagebond waar ik verblijf ook wel heel liefdevol “Mamsy” genoemd. Dat heeft een voor de handliggende reden, de mensen van Zwerfkat in Nood hebben mij namelijk, je raadt het al, hoogzwanger aangetroffen. Ik werd zo achtergelaten door mijn menskes. Opeens waren ze ervandoor en ik had geen uitnodiging om mee te komen ontvangen.

Daar liep ik dan met mijn bolle buik. Ik moest zo snel mogelijk een rustige plek vinden om te bevallen want echt, ik stond op springen.

Maar liefst 8 kleine, schattige wollekes mocht ik ter wereld brengen in Villa Vagebond. Er werd goed voor ons gezorgd. Wat was ik trots op mijn kroost!

Nu verblijf ik al een tijdje in de Villa maar heb het hier niet zo naar mijn zin. De verzorgster zijn zot van me daar ligt het niet aan maar het is hier druk en daar houd ik niet zo van. Ik kijk ontzettend uit naar een eigen forever home.  

Een plaats waar ik op mijn gemakje kan zijn, door het raam naar buiten kan staren en lekker kan knuffelen met jou. 

Ik vraag niet veel werk. Van mij heb je weinig last. Ik ben snel tevreden. Moet mezelf toch een beetje promoten hé? 

Dus ben jij ook op zoek naar een jong, knap, ding met een velvet skin? Aarzel dan niet en bel voor een afspraak. Kunnen we lekker kennismaken. En... Wie weet... Ga ik wel naar huis met jou 

Lief knorretje,

Ziva



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!