Benjamin

Kater
10 jaar


Je hebt me vast al voorbij zien komen, Benjamin met de prachtige manen. Ik woonde in een schuurtje, helaas werd mijn woning afgebroken, en de honden lieten mij niet met rust, hoog tijd dus om mijn koffers te pakken en mijn intrek in hotel Vagebond te nemen. Ondanks mijn knappe uiterlijk, heb ik geen sterallures. Ik ben gewoon lieve, zachtaardige Benjamin. Een stoer uiterlijk, met een heel zacht hartje. Ik hou enorm veel van mensen, groot, klein, dat maakt niet uit.
Met andere katjes kan ik ook prima overweg, maar niet van die druktemakers, dat trek ik niet. Gewoon allemaal een beetje relaxed, dan voel ik mij op mijn best.
Ik weet dat jullie misschien wel allemaal tegelijk het adoptieformulier willen invullen, maar ik ga kritisch zijn. Ik wil namelijk nu echt voor de laatste keer verhuizen. Mijn buitenkant is leuk, maar mijn binnenkant is pas echt belangrijk, dus zoek ik de ultieme match bij mijn innerlijk. Heel normaal eigenlijk.... dus bij deze heb ik mijn helpers ingeschakeld om al die formuliertjes met mij door te nemen en de ideale woonstek met mij te kiezen. Dan weet je dat vast als ik een paar dagen offline ben.
Ik ga me vast wat voorbereiden nu....

Doeiiiiiiii, knuffel van Benjamin



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!