Sule

Poes
4 jaar


Wij zijn Mira en Sule.

 Ondanks dat we qua uiterlijk wel heel veel op elkaar lijken, zijn wij geen echte zusjes. We hebben dan ook 2 totaal verschillende karakters, zal wel door de genen komen…

Toen wij nog heel klein waren, zijn we samen ondergebracht bij hetzelfde gastgezin en zijn dus saampjes opgegroeid. Nadat we daar liefdevol zijn opgevangen, mochten wij samen verhuizen naar ons forever home. We hadden het daar enorm naar onze zin, maar 1 van de blikopeners bleek een allergie voor ons te hebben. Met veel pijn in het hart, hebben zij ons moeten afstaan en daarom zijn we nu weer tijdelijk bij een gastgezin. Maar daar willen wij uiteraard niet blijven, we willen graag weer bij mensen komen te wonen waar we voor altijd mogen blijven.

Laten wij onszelf eens voorstellen…

 Ik ben Sule en ben een echte poes. Ik kom aandacht halen wanneer ik daar zin in heb maar vind het ook heerlijk om rustig op een plekje te gaan liggen en alles en iedereen te bekijken. Het liefst zo hoog mogelijk!

Ik heb iets meer tijd nodig om te ontdooien maar als ik dat doe, reageer ik wanneer je mij roept en val dan voor je neer op de grond om over mijn buikje geaaid te worden. Ook achter mijn oortjes aaien vind ik heerlijk. Ik geef zelf goed aan wanneer ik daar geen zin meer in heb maar zal je als dank voor de aaibeurt een welverdiend likje geven.

Zal nu het woord even aan Mira geven want dat is echt mijn tegenpool.

Hoi hoi, ik ben Mira.

Ik ben een super sociaal katje en vind alles en iedereen interessant. Ik ga dan ook graag op onderzoek uit want ik wil alle hoekjes van je huis ontdekken. Ben graag bij jullie twee-beners in de buurt en loop vaak voor je voeten. En als ik dat niet aan het doen ben, dan zit ik vast ergens op je schouder, vind ik ook een geweldige plek! En maar kopjes geven. Als je mij op je slaapkamer laat, zal ik je ’s nachts soms wakker maken door bovenop je gezicht te gaan liggen, vind ik grappig. Maar daarna kruip ik lekker tegen je aan zodat we samen lekker kunnen slapen.

Wat jullie nog van ons moeten weten, is dat wij wat gevoelige darmpjes hebben. Maar dat is heel makkelijk op te lossen door ons voer te geven dat speciaal is voor katjes met gevoelige darmen. Soms schrikken mensen daarvan maar dat is helemaal niet nodig. Zolang je ons dit voer geeft, hebben we het helemaal onder controle. Je kunt dit super gemakkelijk bestellen, bijvoorbeeld via ZooPlus. En als je dit nou via de site van Zwerfkat in Nood bestelt, dan wordt er ook nog eens een gedeelte van het bestelbedrag aan hen afgestaan. Sla je 3 vliegen in 1 klap: je hoeft de deur niet uit, je steunt Zwerfkat in Nood en wij kunnen niet wachten totdat de bezorger het komt brengen want eten vinden we echt een feest, daar kijken we elke keer naar uit.

Denk je na het lezen van dit verhaal: Ik zou deze 2 poezen die in augustus 2019 zijn geboren, wel een thuis willen geven, neem dan contact op met kattenbemiddeling.

Wij willen namelijk wel heel graag samen blijven want wij zijn elkaars constante factor.

Hopelijk tot gauw,

Mira en Sule.



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!