Louise

Poes
1 jaar


Lieve Louise mag op zoek naar een FUR-ever mandje!


6 maanden geleden kwam je bij ons thuis, samen met je broertje (inmiddels geadopteerd) en kleine Targa. Wat was je bang...zo bang dat heel je lijfje trilde bij elk geluidje en elke blik. Meisje toch wat is er allemaal gebeurd? Maar 4 maandjes jong en al zo’n panische angst voor de wereld van mensen. Je wist niet goed hoe je je moest gedragen dus verstopte je je weken lang achter alles wat je kon vinden. Kwam er iemand in de buurt verdedigde je je met alles wat je had, blazen, grommen en slaan, heel hard slaan. Bij momenten van blinde paniek rende je zelfs letterlijk de muur op.

Lieverdje toch… we doen je niks, we zijn hier om je te helpen en warmte te geven. Maar dat snapte je niet. Wat deed het pijn om zo’n klein meisje zo bang te zien. Wat hadden we je graag willen knuffelen en zeggen dat alles goed ging komen maar dat kon niet dus lieten we je met rust, heel veel rust. Gelukkig hoorde we je ‘s nachts wel spelen met je broertje en Targa. Die geluidjes klonken als muziek in onze oren.

Na weken van verstoppen liet je je steeds vaker zien maar wel op een voor jou veilige afstand. Je vertrouwen is steeds beter aan het worden, je bent gezond, mooi, dapper en je hebt het liefste miauwtje daarom is nu het moment om op zoek te gaan naar een huisje waar je voor altijd mag blijven. Waar je mag zijn wie je bent, waar je de tijd krijgt om te wennen, waar het niet te druk is en waar aanraken geen verplichting is. Waar je gewoon mag zijn. Dan kom je uiteindelijk vanzelf dichterbij.

Je bent nieuwsgierig, moedig, sociaal naar andere katten en gek op kattenmelk. Het flesje melk wordt altijd luid onthaald met schattige kreetjes. Een zelfzeker vriendje is een must, die moet dan wel een heel stevig in zijn/haar pootjes staat. Een vriendje waar ze naar op kan kijken en een voorbeeld aan kan nemen. Onderdanige vriendjes zijn niet zo’n goed idee omdat die haar angst kunnen versterken. Ook niet bij kinderen tot 16 jaar omdat ze bij paniek nog wel durft slaan. Ze komt graag in je buurt liggen of dat nu in de badkamer (momenteel favoriet), onderaan de trap of ergens anders is. Ze is nu 11 maanden en klaar voor haar eigen plekje.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!