Olkje

Kater
1 jaar


Enkel samen te plaatsen met zijn zusje Yomi ♥

 

Hallo allemaal!

Kijk mij eens hier zitten... ben ik niet een plaatje?! Tijgervachtje, schattige grote oogjes. Je zou zo maar verliefd op me kunnen worden ;-)

Tja, en dat niet alleen... ik ben ook nog leuk, ondeugend, nieuwsgierig en speels... als ik over mezelf begin dan kan ik niet meer ophouden...

Maar... pssst... ze zeggen wel over mij dat ik een speciale uitdaging zal zijn voor mijn nieuwe baasje...

Ik ben nl. wel nieuwsgierig en geïnteresseerd in mensen, maar toch ook nog wel bang. Als er lekkers wordt uitgedeeld, ben ik haantje de voorste en dan kun je alles met me doen! Ik loop trouwens ook overal achter je aan, ik wil je dan ook overal kopjes geven. Maar dat aaien, dat blijft nog een dingetje voor mij. Eigenlijk vind ik aaien héérlijk, maar omdat ik het ook eng vind, schrik ik vervolgens van mijn eigen overmoed en vervolgens krijgt de aaier een mep. Klinkt ingewikkeld, is het ook. Ik snap mezelf daarin nog niet zo goed. Als iemand veel geduld en tijd heeft zou ik daarin nog wel stappen kunnen maken, maar ik kan niet beloven dat ik een schootkatje ga worden...

Toen ik zo'n 6 weken oud was, kwam ik samen met mijn 3 broertjes en zusjes in de opvang. We groeiden aanvankelijk op als "wilde" katten langs een drukke weg. Ons was geen lang leven beschoren bij al dat autoverkeer. Toen we 4 maanden oud waren haalden ze ons daar weg. Wat waren we toen bang, zeg! In ons gastgezin konden we vervolgens wennen aan de mensen. Dat was heftig voor ons. We lieten ons niet aanraken en bliezen en sloegen om ons heen als er iemand waagde een hand naar ons uit te steken. Langzaamaan leerden we de mensen echter te gaan vertrouwen en de situatie is nu heel anders. We genieten van het leven in huis, de mensen om ons heen en spelen naar hartelust.

Nu ben ik klaar voor een nieuwe stap, hopelijk staat bij jou mijn gouden mandje op mij te wachten! Ik zou heel graag samen met mijn zusje Yomi geplaatst willen worden!

Liefs,
Olkje.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!