Okki

Kater
4 jaar


Pien en Okkie

Bruisend, lief en vertederend.
Onze gekke wiebels zijn gehandicapt. Zij hebben een ernstige vorm van ataxie, waardoor zij niet kunnen 'lopen', maar al schuivend, liggend en met gekke bokkensprongen door het leven gaan. Een ware GENOT om hen te mogen opvangen.
Altijd goed gezind, altijd een vrolijke muts op, ze zijn gewoon een beetje bijzonder ♥
Helaas op vele plaatsen zouden zij ten dode zijn opgeschreven, puur vanwege onwetendheid, het zielige gehalte, het 'onplaatsbare' plaatje. Men weet vaak niet 'wat moet ik met ze aanvangen, ze kunnen niks!' Nou weet je... Als je heeeeel goed kijkt, kunnen ze enorm veel.
Liefdeskusjes geven, prrrrspinnen, ondeugende blikjes toewerpen, rollen, dollen en springen. Zij hebben muziek in hun lijfjes, het zijn kunstenaars, overlevers, kanjers, strijders.
Omdat het zulke wiebels zijn, krijgen ze tijdens het eten versteviging op hun buikjes, zodat ze lekker kunnen eten/slobberen. Okkie maakt er soms een boeltje van, dus die heeft een slabbertje ♥
De melodie in hun lijfjes speelt gewoon door, de twinkeling en sprankel is elke seconde aan het spatten en daar mogen wij van genieten.
Kijk maar eens mee naar de golf van energie...

Wij gunnen Pien en Okkie een prachtig ongecompliceerd leven, want enkel wij mensen maken het soms een beetje moeilijk.

Okki kan enkel samen met z'n zusje Pien geadopteerd worden.



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!