Pluis

Kater
10 maanden


Hey hallo allemaal, ik ben het, Pluis.

Samen met mijn broertje Boef en zusjes Dot en Snoes werd ik gevonden in een tuin met een dikke deken aan braambesstruiken en brandnetels. Een heus oerwoud! Onze mama had daar haar nestje gemaakt. Alles goed en wel, maar op een dag kwam mama niet meer terug van haar dagelijkse toertje. De nacht was lang, wat moesten we nou zonder mama. Ik nam de taak mijn broertje en zusjes te beschermen op mij. Iemand moest toch voor ze opkomen!?

Het was waar, mama kwam niet meer terug. Oplettende mensen vonden haar op de stoep aan een drukke weg, aangereden, dood. Ze zagen aan haar dat ze gezoogd moest hebben en gingen op zoek naar haar baby’s.
 

Die mensen gaven niet op, terwijl wij nog zo ons best deden om stil te zijn en ons te verstoppen hebben ze ons, na 3 dagen, toch kunnen vangen. Wat waren wij bang, maar mijn taak als beschermer nam ik serieus en ik blies erop los. We kwamen in huis bij onze opvangmama en -papa. Daar konden we tot rust komen en werden wij verzorgt. Vond het allemaal maar niets hoor. Steeds werd er eventjes een broertje of zusje weggepakt. Gelukkig kwamen ze wel steeds weer terug en dan was ik weer gerustgesteld. Mijn geblaas maakte niet veel indruk en ik kreeg ook al in de gaten dat het eigenlijk niet meer nodig was. Het ijs was gebroken en nu kan ik ook van aaitjes en knuffels genieten, ook speel ik nu de hele dag. Heerlijk, zorgeloos.  Dat is vast wat mama zich voor ons gewenst zou hebben.

Nu ben ik een speelse jongen met een gezonde honger. Mag ik bij jou ook heerlijk ravotten en klimmen? Dan zijn wij misschien wel een match. Vraag het eens na bij de dames van de afdeling kattenbemiddeling 😉 

Misschien tot snel!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!