Lola

Poes
7 jaar


CV Lola

Naam: Lola (vrouw)
Waar: Zwerfkat in Nood/Villa Vagebond
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Geboren: 2 september 2016
Burgerlijke staat: gescheiden

Studies:
- Er was bij ons geen geld om naar school te gaan. We waren dakloos.
- Ik wil gerust zeggen dat ik een typdiploma heb, maar dat gelooft werkelijk niemand.

Straatworkshops:
- Ruimtelijk inzicht. Ik kende mijn woonomgeving op mijn duimpje. Doe mij een blinddoek om en ik weet feilloos waar afdakjes zijn om te schuilen, waar je het beste kunt parkeren om fastfood te scoren. En de Villa kan ik inschatten hoe hoog alle klimpalen zijn en of ik er met 1 sprong kan komen.
- Sociale vaardigheden. Op straat ben je op elkaar aangewezen. Ik leefde in een grote kattengroep waar ik snel de kneepjes van het vak leerde.
Weten wanneer je moet zwijgen, wanneer een discussie zinvol is, hoe je genegenheid naar elkaar toont, wanneer iemand een troostschouder nodig heeft en hoe je het best een kerel kunt scoren.

Achtergrond:
- Ik heb kinderen gebaard en hen een goede opvoeding gegeven. Ik had dus een kerel versiert, daar hoefde ik ansich niet zo heel veel voor te doen, het was dikke mik.
En later werd ik dus ook dik. Wij hadden nog nooit van de pil gehoord, dus tja.. Ik vond wel dat de vader van mijn kinderen zijn verantwoordelijkheden moest dragen, dus we trouwden. Echter, hij viel snel als een blok voor Minoes ( echt belachelijk), dus heb hem uit mijn schuilhut gezet. Ik stuur hem de rekening later wel!
Mijn kinderen zijn netjes en beleefd opgevoed en vonden allemaal een huis.

Mijn leerpunt:
- Vertrouwen in de mens krijgen. Ik hou graag wat afstand, jullie zijn zo groot! Iedereen is lief voor me, maar ik durf nog net die dat stapje te zetten. Aaien zit er nog niet in, weet niet wat ik daarvan moet vinden. Er worden pogingen ondernomen, zal niet slaan ofzo, maar gewoon... je snapt me wel.

Wat kan ik goed:
- Indrukwekkend kijken.
- Overzicht houden via de hoogste controlepost. Totaal geen hoogtevrees.
- Vrienden worden met alle kattenvriendjes! Ben gek op ze, zij op mij.

Waar ik naar verlang?
- Ik ben aids-positief, dus graag open- minded!
- Een vast contract.
- Een liefdevol geduldig huisje met kattenvriendjes!
- een plekje waar ik ook naar buiten kan (een goed afgeschermde tuin of kattenren)



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!