Buffy

Kater
10 maanden


Hallo, ik ben Buffy. Nee, niet die Vampier Slayer maar een super leuke 11 weekjes oude kitten.

De eerste keer dat ik op de krabpaal sprong in mijn tijdelijke huisje, keek ik recht voor me uit en zag daar een enorm knappe verschijning zitten. Ik ken alleen mijn zusje Benji en stieffamilie Bowy en Binky dus dacht: wie is die knapperd daar? Met die mooie zwarte vacht, witte pootjes en dat schattige roze streepje op het neusje. Raad eens wat? Ik zat gewoon in een spiegel te kijken..

Ik ben nu een weekje bij mijn opvangadres en ben eigenlijk wel op zoek naar een gouden mand. Die mand houd ik heel schoon, als ik op de bak ben geweest, zorg ik ervoor dat ik die keurig netjes achterlaat. Ik graaf en graaf en poets ook de zijkant van de bak helemaal schoon.

Spelen doe ik erg graag, met balletjes, veertjes en de andere kittens maar slapen is ook een hobby van me.
Lekker tegen die andere 3 aan liggen en dromen van mijn forever huisje. Ik laat me al aaien maar vind dat nog wel heel spannend. Maar als die grote mensen mij rustig laten wennen, weet ik zeker dat we het hartstikke leuk zullen hebben.

Het allerliefst zou ik graag met mijn zusje Benji willen verhuizen, zodat we een beetje steun aan elkaar hebben maar als je al een speels katje hebt of je besteedt veel aandacht aan mij, komt het ook vast goed.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!