Poezel

Poes
1 jaar


Poezel is samen met haar 2 zusjes binnengekomen. Poezel is echt een schattig en lief poezeltje ☺- Ze is helemaal niet druk of wild, ze is wel aanwezig maar valt niet meteen op. Ze is afwachtend, en kijkt graag de kat uit de boom. Ze is evenwel ook speels en actief – de speelgoedmuisjes gaan er hier echt aan hoor.
Ze is niet haantje de voorste (zoals haar zus Woezel) maar ook niet de angstigste (zoals zus Snoezel).

Als je haar roept of eten gaat uitdelen, is ze er zeker snel bij ! Ze durft ook dat stukje kipbeleg uit mijn handen te komen halen, maar doet dat iets rustiger en nog ietsjes meer op afstand (niet zo inhalig als zus Woezel).

Ze laat zich af en toe ook aaien, ooooh dat vindt ze dan heerlijk! Ze is ook zo lekker lief en zacht, en fijn om haar te mogen aaien.
Verder blijft ze wel terughoudend en wat op haar hoede, ze wil niet gepakt worden en ze komt ook niet bij je liggen. Liefst van al ligt ze nog ergens rustig en wat terugetrokken, vb achter de zetel. Maar ze kan ook lekker relaxed op de krabpaal liggen. Ze wil dan wel nog niet dat je naar haar toe gaat, nee, dan is ze snel af. Ze wil wel geaaid worden, maar op het moment dat zij wil dat ze geaaid wordt, niet wanneer ik dat zou willen ☺.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!