Marijn

Kater
8 maanden


Marijn

Hij was 4 weekjes oud, toen hij bij zijn kattenfamilie werd weggerukt.
Een gezin wilde zo graag een kittentje hebben, dus zo jong mogelijk was toch wel het leukst.
Hij was ondertussen 7 weekjes oud, toen het noodlot toesloeg. Hij raakte bekneld tussen een zetel.
Een luid gekrijs, Marijn zat ertussen bekneld.
Alles heeft nog een paar uur geduurd, voordat hij werd bevrijd door mensen van een dierenartsenpraktijk. Ach kleine jongen toch!
Op de foto was geen breuk te zien, gelukkig, maar hij raakte echter deels verlamd. Zijn blaas functioneert niet meer, dus daarom gaat hij nu al schuivend in een pampertje door het leven.
Zijn baasjes wilden hem niet meer, zij opperden inslapen. Gelukkig kon de dierenartsenpraktijk het niet over haar hart verkrijgen, en besloten Marijntje in leven te houden.
Hij mocht met de assistente mee naar huis, waar hij tijdelijk heel goed verzorgd werd. Ondertussen werd er druk gezocht naar een oplossing, een plek waar Marijn terecht kon.
Wij werden benaderd en we besloten dit kleine ventje in onze armen te sluiten! Hij kreeg een nieuwe opvangmama met ervaring. Zij had tenslotte ook Dille tijdelijk mogen verzorgen ;-)
Wat een guitig kereltje is dat zeg! Heldere nieuwsgierige oogjes, op ontdekking. Zoveel te zien, zoveel andere katjes :-) En wat een hoop speelgoed! Nou... Marijn voelde zich meteen op zijn gemakje.
Op dit moment is hij zeker nog niet te reserveren. Laat hem eerst maar eens genieten, groeien en vriendjes maken. Daarna naar onze dierenarts voor alle noodzakelijke dingetjes ;-)
Welkom lief Marijntje van ons, geniet en ga op ontdekking! Komt helemaal goed met jou ♥Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!