Babbe

Poes
7 jaar


Welkom Babbe!

We kregen een melding via een zwerfkattenproject. Babbe verscheen daar een tijd geleden opeens in de zwerfkattengroep. Ze was ziekjes en werd verjaagd door de groep. Ze werd gevangen en verbleef voor herstel een tijdje bij een van de mensen van het project, maar de situatie was niet ideaal. We kregen de vraag of we haar over wilden nemen. Het was op dat moment redelijk rustig, dus Babbe mocht uiteraard bij ons binnenkomen.
Ze heeft door het calicivirus ernstige tongerosie, maar hier wordt ze voor behandeld. Ze is zwaar onder de indruk, aanrakingen zijn vooralsnog een no-go. Ze heeft ook heel wat meegemaakt, ziek, verjaagd, van de ene vreemde plek naar de andere. Niets is vertrouwd en zeker voor haar.
Haar angstige oogjes spreken boekdelen....
Maar weet je Babbe, jouw wereld gaat er mooier uitzien. 2020 is nog maar net begonnen. Je zit veilig, warm en droog, je krijgt zoveel eten als je maar wil en als jij er klaar voor bent, geven wij jou al onze liefde. We hebben geduld, kleine stapjes zijn voldoende. Eerst moet jij helemaal beter worden, dat is het voor nu het belangrijkste.
En de rest? Komt goed schatje♥Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!