Miss Marple

Poes
19 jaar


Een vervroegd kerstverhaal ❤

Miss Marple was tot vorig jaar een Vagebondje. Vlak voor kerst werd ze ernstig ziek en om haar tijdens de feestdagen extra in het oog te houden, nam een vrijwilliger haar mee naar huis. Waar we vreesden dat ze aan het einde van haar leven gekomen was, bleek Miss Marple daar anders over te denken. Langzaam klom ze weer uit haar dal en genoot van de huiselijkheid en liefde die haar gegeven werd.
We zijn nu bijna een jaar verder en ondanks dat ons hoogbejaarde dametje wel behoorlijk wat hulpbehoevender geworden is, kan ze nog intens genieten van haar plekje bij de verwarming, haar speciale hapjes en de aandacht die ze krijgt.
Ze is blind, maar weet haar weg feilloos te vinden. Ze handelt volledig op haar reuk en snorharen en dat functioneert gelukkig allemaal nog prima. We hopen dat het haar gegund is, om nog een mooie kerst door te brengen, op een plek waar ze intens geliefd is, met haar kersthamstervriendje, die ze uitbundig kopjes geeft.
Wat hebben we toch een mooie taak, om voor deze katjes te mogen zorgen. Van een zwerversbestaan, mogen ze in de winter van hun leven genieten van alles wat ze ooit hebben moeten missen. Dit is precies waar we voor staan, een ❤ voor alle katjes.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!