Juultje

Poes
5 maanden


Joehoeee, alles goed? Hier loopt ie lekker hoor, maar mijn zus en ik zoeken een warm nest, een voor-altijd-plekje. Dus komt ie.
Mijn naam is Greetje en dat druktemakertje naast me, is mijn zus Juultje.
Ik heb een beetje meer lef dan Juul, dus duwde ze me naar voren: "Nou, dat ga jij wel doen he, het woord voeren. Ik hoor het wel."
Ik wilde nog antwoorden: "Gaat ie lekker, jij mag anders ook wel." Maar ze was al vertrokken, ze zal wel ergens wat aan het dollen zijn.
Juultje en ik zijn nu 4 maandjes oud, twee jonge bloempjes, EN flexibel. In het begin waren we behoorlijk onder de indruk.
We vonden wel meteen Chrissy en Pauly leuk, twee andere opvangers. Seggg, die zijn ook nog altijd te adopteren hoor! Wij vinden hen echt GE-WEL-DIG. Daar kun je mee lachen, rennen, springen. Enfin.
De grote woef vonden we in het begin niet zo charmant. Wat kan die een keel opzetten zeg! En dat geluid.... oorverdovend gewoon. Wij katten zijn toch veel bescheidener. Zeg nou zelf. WOEFFF of mieuw. Pas op, we vinden hem nu een coole gast. Als ie wat suffig staat te kijken, krijgt ie van Juultje een liefdevol kopje. Ik wil dan liefst in zijn mand erbij duiken, maar volgens mij vindt ie dat een beetje erover.
Juul en ik zijn erg sportief aangelegd. Onze conditie is TOP. We bouwen circuitjes en dagelijks gaan we los... freerunning! Pauly start ergens en we laten hem eerst een minuutje rennen. Vervolgens springen we bij en ren ik moeiteloos naar de finish. Pauly snapt niet dat ik nooit moe ben.
Juul heeft nog wat aanmoediging nodig bij de grote mensen. Soms laat ze zich aaien, als ze relaxt is... maar oppakken en op schoot is een no go. Maar we blijven oefenen, als grote zus duw ik haar geregeld over het drempeltje. Ik laat me wat vlotter aaien en hey.. zelfs ook oppakken! Hoe stoer is datte.
Het wordt nog wat met ons twee. Ach, we hebben altijd een vrolijke muts op, we komen er wel.
Wij zoeken samen een plek waar het goed toeven is voor twee kleuters. Geduld, vrijheid en liefde... meer moet dat niet zijn.
Heb jij deze kwaliteiten? Kom dan eens op bezoek! We kunnen eerst samen voetballen en naar de vogeltjes gluren? Daarna serieus praten.
Liefs van Juultje en mij, Greetje xxxWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!