Gwen

Poes
8 jaar


Gwen

We hebben een nieuw meisje in de opvang..
De meldster van Gwen, had zeven jaar geleden de hond van haar toenmalige buren overgenomen. Deze hond bracht op zijn beurt een vriendinnetje mee, nl. een katje die niet van zijn zijde week.
De meldster had hier geen moeite mee, Gwen mocht mee met de hond en gaf haar eten.
Echter, aan dit mooie sprookje kwam zeven jaar later een einde, toen de hond stierf. Daar heeft Gwen enorm onder geleden...
Ons meisje bleef daarom altijd in de buurt van het huis van de meldster rondlopen, en ze mocht zelfs 's nachts op bed aan het voeteneinde van de meldster slapen.
Maar nu ging de mevrouw zelf verhuizen naar een appartement waar Gwen geen toegang had tot een buiten, iets waar ze wel erge nood aan had.
Ze besloot enkele organisaties te bellen, maar er was geen plek, Gwen was te schuw, of men kon pas na enkele maanden helpen.
Aangezien de verhuizing al op het eind van de maand gepland was, begon de tijd te dringen.
We vonden het verhaal zo schrijnend, dat we ons hart openden voor deze zachtaardige meid.
Op dit moment is ze nog erg onder de indruk, maar in het verleden liet ze zich, mits vertrouwen, wel aaien.
We hebben haar ook al laten bekijken door onze dierenarts, en opereren voor geval ze nog niet gesteriliseerd zou zijn. En wat een toevalstreffer... er werd een kogeltje gevonden in haar buik!
Maar Gwen toch, was je ook al beschoten? Pfff....
Nu krijg je alle tijd om te wennen lieve schat. Wie weet vinden we later een huisje voor je waar ook een hond aanwezig is, wie weet.
Maar voor nu, pas op de plek, en even ademen en vertrouwen terugvinden in ons mensenWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!