Kyra

Poes
2 jaar


Oh mag ik nou? Leuk. Eens denken…
Bonjourrrr, je m’appelle Kyra en je suis adorable!
Even serieus. Hallo allemaal, ik ben dus Kyra en ik ben een snoezig meisje van 2 jaar. Ik ben afkomstig van Juprelles, dus ik heb ook nog eens een heerlijke Franse tongval en ik spreek ook een woordje Frans mee.
Ik werd door een lieve mevrouw gevonden nadat ik mijn poot bezeerd had. Vervelend, maar gelukkig was de schat daar om me te helpen. Ik kreeg lekker voer en medicijnen voor mijn poot, maar omdat mijn pootje niet zo goed genas besliste de vrouw om hulp te zoeken.
Na een reeks telefoontjes en een autoritje (wat trouwens best leuk is, je kan lekker zingen op de achterbank!) kwam ik terecht op een mooie plek vol leuke kamers met veel zachte mandjes, hoge krabpalen om lekker op te klimmen – ja hoor, dat kan best met een gekwetste poot, ik heb er nog 3 -, heerlijk voer en te gekke bediendes die me allemaal adorable vinden.
Ik snap het wel hoor, ik mag er best zijn vind ik zelf.
Ik mag nu op zoek naar mijn persoonlijke mandje met eigen personeel. Ik ben niet veeleisend hoor: andere poezenvriendjes vind ik dik oke, ik hoef niet perse naar buiten en met groot personeel kan ik best om. Alleen kleine personeelsleden vind ik niet zo leuk, een meisje als ik heeft haar schoonheidsslaapje nodig, snap je ;-)
Mijn pootje is trouwens helemaal opgeknapt, dus ik kan weer voluit rennen en spelen.
Zie jij het zitten om mijn nieuwe bediende te worden?
Je t’attends
Bisous
Kyra
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!