Dynah

Poes
1 jaar


Hoi daar! Ik ben het, Dynah..
Vanmorgen mocht mijn vriendin Benthe een nieuwtje vertellen. Nu is het mijn beurt..
Wel een beetje eng, zo'n groot podium voor mij alleen..
Nou, daar ga ik dan!
Ook ik mag vanaf nu op zoek naar een eigen liefdevolle thuis! 😊

Bij binnenkomst in Villa Vagebond was ik enorm bang. Ik liep meteen weg als er een verzorger in mijn buurt kwam. Intussen durf ik al gewoon te blijven zitten. Ze krijgen het voordeel van de twijfel: tot nu toe kwamen ze enkel met lekkere hapjes en maken ze de boel proper. Dat valt wel mee, toch?
Maar met al die wisselende mensengezichten hier in de Villa heb ik ook nog niet echt een band kunnen opbouwen. Stiekem is mijn hartje toch nog wel wat bang van al die mensen.
Uit ervaring weet ik dat mensen niet altijd lief zijn... dus wie kan ik dan wel vertrouwen, en wie niet?
Wat zoek ik dan voor een thuis? Lieve, zachte mensen met geduld. Mensen die begrijpen dat ik een rugzakje heb, met minder leuke ervaringen met mensen. Mensen die begrijpen dat het even zal duren voor ik hen écht in vertrouwen neem. Maar... ook mensen die weten dat ik van op afstand leer en observeer, en dat ik in dat kleine hoofdje van me de klik kan maken om mijn hartje open te stellen.
Dus, ben jij zo iemand met geduld? Iemand die mij zo graag ziet dat ik de tijd krijg om in m'n plooi te komen? Nou, dan word ik stiekem al enthousiast om jou te leren kennen...
Stuur je dan een mailtje naar kattenbemiddeling@zwerfkat.com? Ik hoop van wel!
Veel liefs,
Dynah

Heel erg bang katje, maar als je de tijd neemt gaat ze zeker ontdooien. Ze loopt al niet meer weg als je langs haar komt in de buitenren.
Liefst ook plaatsen waar al katjes zijn, of samen met een andere kat.
Dynah, wordt enkel geplaatst waar zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan in een afgesloten tuin of ren ivm FIV.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!