Ferdy

Kater
5 jaar


Jaaaa, mag ik eindelijk? Ferdy....kennen jullie mij nog? Ik ben een tijdje uit de picture geweest, omdat ik niet meer in de Villa woon.
Ik heb daar wel even gewoond, maar tijdens mijn dierenartsbezoek stond ons een onaangename verassing te wachten. Ik bleek leucose positief te zijn. Zelf heb ik geen idee wat dat is, ik voel er ook niets van, maar ik zag aan de gezichten dat dat blijkbaar geen reden voor een feestje is, ondanks dat het woord positief erin zit. Oké, ze gingen op zoek naar een gastgezin, omdat het beter was als ik alleen woonde. Lief van ze, ik heb ook graag veel en vaak aandacht van mensen. Een heel huis voor mij alleen... wauwww ik keek mijn ogen uit. Als ex-zwerfkat is dit toch wel een ongekende luxe.
Nu woon ik hier al een tijd, mijn tandjes zijn gedeeltelijk eruit, want daar had ik wel wat last van en inmiddels kan ik gelukkig weer alles naar hartenlust eten.
Ik ben een vrolijke, speelse jongen. Ik zoek avontuur en afleiding, liefst samen met jou. Alleen zijn is niet zo mijn ding, ik deel graag alles met je, bank, bed, speelgoed, zelfs mijn eten, mocht je dat willen. Zie het als een huwelijk, maar dan alleen de good stuff, slechte tijden komen niet in mijn woordenboek voor.
Wil jij ook alles met mij delen? Dan ga ik jouw beste vriend worden, zeker weten! Vraag maar naar Ferdy (mijn naam betekent overigens moedige reiziger), dus ik sta open voor een nieuwe levensreis...met jou...

Tot gauw!
X Ferdy

Ferdy kan alleen geplaatst worden of bij een katje wat ook leukcose positief is. Hij wilt graag naar buiten. Dit mag alleen in een afgesloten tuin of terras waaruit hij niet kan ontsnappen of een kattenren. Hij wordt niet geplaatst bij mensen waar hij niet naar buiten kan.



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!