Teddy

Kater
11 jaar


Ja! Dat ben ik! Teddy is reddy, yeah. Mijn koffer is gepakt, ik heb niet veel mee. Mijn pyjama, een paar snacks, mijn tandenborstel, een goede muts en dat was het denk ik.
Ik zou nog graag een klimpaal scoren, maar dat gaat opvallen denk ik. Past niet in mijn koffer.
Het is hier druk met de katjes. Ik moet toegeven: er zitten mooie exemplaartjes bij, maar ik heb het toch niet zo op mijn soortgenootjes. Hou van meer rust, ben eerder een mensenkat. Dat kan jou toch bekoren lijkt me :-)
Ik moet 1 ding even kwijt. Ik vind jullie echt super lief, leuk, gezellig en nog meer van dat. Mijn hartje wordt blij als ik jullie zie. Maar die camera..... die fotocamera. Echt? Moet dat? Go.... away. "Maar je bent zo knap Teddy!" hoor ik nog. Uhuh.
Dan nog een dingetje. Ik ben aids-positief. Is niet erg, kan er prima mee leven. Heb je mijn gespierde lichaam al gezien? Mijn conditie is top!
Ach weet je, ik heb jou graag voor mezelf, lekker veel aandacht. Soulmates, door dik en dun.
Heb jij trouwens een buitenren? Klein ofzo, moet niet groot zijn. Ik geniet zo van de wind, de zon en de geur van verse grassprietjes. Heb je iets kleins voor me? Ik hoef geen marathon te lopen, een beetje op een neer sjokken of zonnebaden is voldoende. Luchtbedje erbij, cocktailtje en GO.
Goed, wat doen we, gewoon eens babbelen? Geen foto's maken please, hate it :-)
Ik ben een coole gast, wat wil jij nog meer?Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!