C.J.

Kater
14 jaar


Onlangs zagen we een oproepje van een andere kattenorganisatie in regio Grimbergen. Het ging over deze jongen.
Men zocht een uitzetlocatie, omdat hij erg ongelukkig zou zijn in het gastgezin.
CJ is veertien jaar oud en heeft zijn hele leven buiten gewoond. Hij liep met nog enkele katjes aan het UZ Jette en ze waren ziek. Deze organisatie organiseerde een vangactie en alle katjes werden veiliggesteld.
CJ heeft een behoorlijke rugzak en is het vertrouwen in ons mensen kwijtgeraakt. Je zou voor minder, als je tien jaar geleden in de steek bent gelaten.
Zijn bange hartje heeft een behoorlijk pantser ontwikkeld. Afstand houden en schuif het eten maar gewoon toe.
Toen we zijn verhaal hoorden, besloten wij CJ een kans te geven. Bij het betreffende gastgezin kon hij niet naar buiten, hij was aan het wegkwijnen...
In ons kattenasiel hebben wij ruime buitenrennen en zo kunnen we hem toch een stuk vrijheid teruggeven. Hij kan dag en nacht naar buiten als hij wil, dat geeft hem toch wat meer kwaliteit. En weet je? We zien wel hoe hij zich ontwikkeld, we nemen de tijd.
En vandaag werd CJ dan naar ons gebracht door de lieve mensen van vzw Het Kattenkabinet. Spannend hè jongen!
We zien de argwaan in zijn oogjes, maar toch zien we dat het hem goed doet, zoveel ruimte, andere vriendjes, buitenrennen, een frisse neus halen.
En hey... hij heeft meteen al lekker gesmikkeld, dus het is een lekkerbekje, goed om te weten ;-)

Neem je tijd maar CJ, we zien wel, goed? Doe jij maar gewoon je dingetje, en hopelijk zien we je openbloeien en zijn de wonderen de wereld nog niet uitWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!