Loes

Poes
5 maanden


Hallo,

Mijn naam is Loes en ik ben erg gezellig al zeg ik het zelf. Ik ben een opgewekt jong ding met een prachtige plumeau-staart. Deze draag ik met trots recht omhoog en wordt door “me, myself and I“ goed in de plooi gehouden. Pronkstuk! Dat is toch waar men als eerste naar kijkt? Het uiterlijk… ?!
Mijn karakter echter is nog veeeeeel mooierderderder. Ik ben lief, aardig, netjes, speels, grappig, gezellig en opgewekt en als me iets té veel is laat ik je dat op een lieve manier weten. Daarnaast hou ik ervan om op je schoot te kruipen en als we elkaar beter kennen durf ik ook in je nek te klimmen. Heerlijk! Ik hou van KNUFFELEN! En babbelen, gezellig! Kom nemen we samen de dag even door!

Daarnaast speel ik ook ontzettend graag. Een andere huistijger is daarom een must! Die moet wel willen spelen hè, ik houd niet van die saaie mutsen ^_^
Ik speel ook wel met jou hoor maar ik weet dat jullie mensen daar niet altijd tijd voor hebben. Begrijpelijk, iemand moet immers de kost verdienen en al die lekkere hapjes in huis halen!

Sommige hondjes vind ik maar vreemd. Geen idee waar het aan ligt. Ze ruiken soms ook zo vreemd, zo heel anders als wij katten. Soms wil ik zeggen, “ga je wassen man!”, maar we spreken blijkbaar beiden een andere taal want ze doen het niet. Ach weet je als die rare snuiters niet zo veel aandacht aan me besteden zal ik er best aan kunnen wennen.

Dus, wat denk je? Spreekt m’n cv jou aan? Neem je dan even contact op met de dames en heren van kattenbemiddeling@zwerfkat.com, die houden namelijk mijn agenda bij.

Tot snel hè!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!