Indy

Kater
3 jaar


Je moest eens weten wat deze jongeman allemaal heeft meegemaakt, en hij is er zoveel malen sterker uitgekomen. Een ongelooflijk sterk karakter, een kanjer in alle opzichten!
Hij kwam binnen als zwerver. Een onzekere toekomst. Daar kwam verandering in, de zon blies de wolken weg.
Indy had wel veel moeite om te wennen aan ons mensen. De bekende kast bij ons werd ook door hem bezet. Wat een veilig plek was dat toch.
Hij vond zijn huisje, althans... dat dachten we allemaal. Maar hij kwam terug. Hij bleek ons mensen toch harder nodig te hebben dan we dachten. Hij bloeide helemaal open, zelfs zo open, dat hij moeite kreeg om alleen te zijn. Maar Indy toch...
En daar was je weer, vriendje van ons. We zagen een enorme verandering bij jou. De kast was niet meer nodig. Jij wilde onze knuffels, onze liefde. Je had de klik gemaakt, de muur was opengebroken. Lieverd.
En nu gaan we het weer proberen. Alhoewel proberen... nee , wij willen zekerheid voor jou. We gaan nu op zoek naar een zeer serieuze kandidaat. Iemand die jouw alle liefde kan geven, garant staat voor geborgenheid. Kattenvriendjes zijn ook leuk, altijd welkom ;-)
We nemen onze tijd.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!