Benthe

Poes
2 jaar


Ik ben het, Benthe!
Ik mag jullie heel belangrijk nieuws brengen! Ik vind het wel spannend hoor...
Vanaf nu mag ik op zoek naar mijn eigen warme thuis! 😮

Wat moet je over mij weten?
Ik ben een beetje verlegen...
Het leven heeft mij geleerd dat ik mensen niet zomaar mag vertrouwen.
Dat gaat bij mij dan ook niet vanzelf. Maar.. als je me kan tonen dat jij WEL te vertrouwen bent, dan worden we vast goede maatjes. Ken je dat? Zo van die hartsvrienden met een unieke band, die door niemand nog stuk te krijgen valt? Zo gaat dat bij mij...
Als jij een beheerst persoon bent en een tijdje rustig in m'n buurt wil vertoeven zodat ik kan screenen of je wel te vertrouwen bent, ja.. dan denk ik dat wij een match kunnen zijn.
Liefst zoek ik een thuis waar al een kat aanwezig is, of word ik samen geplaatst met een andere kat. Zij zijn mijn steun en toeverlaat om de band met mensen aan te durven...
Wil jij mijn hartsvriend(in) worden?

Wie weet tot gauw? Ik wacht rustig op je...

 

Heel erg bang katje, maar als je de tijd neemt gaat ze zeker ontdooien. Af en toe mogen we haar al benaderen als je lang genoeg bij haar zit, en heel stil bent. Liefst plaatsen waar al katjes zijn, of samen met een andere kat.
Benthe, wordt enkel geplaatst waar zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan in een afgesloten tuin of ren ivm FIV.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!