Keetje

Poes
2 jaar


Keetje kwam vorig jaar binnen met een open botbreuk. Ze liep al maanden zo rond op een camping, die vanwege corona gesloten was.
Ze was schuw, dus de vangkooi werd op scherp gezet. Gelukkig zat ze er vlug in. Haar pootje was helaas niet meer te redden. Ze herstelde voorspoedig bij een gastgezin en van daaruit mocht ze door naar de Villa.
Maandenlang liet ze zich niet aanraken en verbleef ze grotendeels in de buitenren, uiteraard vergezeld door de andere bange vriendjes.
Maar er kwam een ommekeer, Keetje kreeg een huidontsteking en moest goed in de gaten gehouden worden. Opeens besloot ze de klik met ons te maken en mochten we haar verzorgen. Ze kwam zelfs aaitjes halen.
Haar nieuwe baasjes hebben een tijd op haar moeten wachten, eerst moest ze helemaal genezen zijn. Maar geduld wordt altijd beloond, zowel voor hen als voor Keetje. Ze heeft nu haar eigen mensen, een buitenren, zodat ze met haar drie pootjes veilig naar buiten kan en een nieuw kattenvriendje, die zijn overleden maatje enorm miste. De toekomst lacht hen toe. Lief meisje, we wensen jou alle liefde, plezier en geluk ❤ Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!