Jefke

Kater
4 jaar


"Hey Jef, back in town?"riepen enkele langbewoners van Villa Vagebond mij toe.
"Yep, ik kon jullie niet missen."riep ik met een knipoog terug.
Ik rek me vervolgens uit, kijk rustig om me heen en wandel op mijn gemakje door de buitenren om de bekende lucht weer op te snuiven.
Het is alweer 1 1/2 jaar geleden, maar ik herken nog veel dingetjes. Hier en daar is het wel veranderd, wel veel nieuwe snoetjes, onbekende stemmen en vreemde voorwerpen. Al met al vind ik het best en plof neer op een vrijgekomen klimpaal.
Ik weet nog goed, een paar jaar geleden was ik maar een bange manneke. Raar als ik daar op terugkijk, er is zoveel gebeurd en mijn zelfvertrouwen is zo enorm gegroeid!
Ik ben van jullie tweevoeters gaan houden, er zit veel liefde in mijn knappe ahum gespierde lijf. Echt wel. Ik geniet van de buitenlucht, een makkelijke slaapplek, een uitkijktoren om jullie in de smiezen te houden, gewoon... de normale dingetjes.
Af en toe beetje ravotten, jou aandacht geven, mysterieus kijken en mijn kostuum goed in plooi houden.
Ik ben alweer klaar voor een nieuw avontuur, en dan liefst niet eentje met vervaldatum anders word ik chagrijnig. Vind jij niet cool.
Ik kan een vriendje wel waarderen, maar liever geen half asiel, gewoon een maatje die mijn positieve vibes van zelfvertrouwen wel kan waarderen. Meer moet dat niet zijn, ben niet veeleisend.
Tot slot nodig ik jou uit om eens een babbeltje te komen doen. Ik zorg voor de koffie en de thee, ben een zelfstandige jongen en... best aantrekkelijk ( zeggen de dames hier).
Tot snel okè. Stevige poot van mij, Jefke ( 4 jaar). xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!