Tekanan

Kater
9 weken


Wacht, wacht, ik kom er zo aan…
Ja? Je had me nodig? Oke, ik heb heel weinig tijd, veel te veel te ontdekken hier, maar zeg het maar.
Of ik me even wil voorstellen? Nou snel dan.
Mijn naam is Tekanan. Dit betekend druk. Ik ben namelijk een nogal druk katertje. Dat was meteen bekend toen ik aankwam bij mijn gastgezin. Ik ben samen met mijn 2 zusjes Ceria en Berami gevonden achter een tuin in het veld. Mama had ons allemaal apart ergens neergelegd. Ik weet ook niet waarom. 1 zusje was er slecht aan toe, de maden waren al begonnen van haar te profiteren.
We werden dus heel snel naar een veilige plek gebracht waar we een warm plekje en een lekkere fles kregen. En zus alle nodige zorg.
Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een stevig katertje. Uiteraard eet ik allang zelf, flesje is verleden tijd. Spelen met mijn zusjes is de max. Wel ben ik soms wat ruw. Zus Ceria vind dat niet erg, maar met Berami moet ik voorzichtig zijn.
Nu zoeken we een eigen plekje. Ik zou heel graag een vriendje hebben om mee te spelen. Het moet wel een vriendje zijn die van wild spel houd, want ik ga me niet inhouden he. Uiteraard kan ook zus gewoon gezellig mee. Zij kent me en weet wat haar te wachten staat.
Nou, zo weet je het wel ongeveer he? Ga ik weer snel door, speeeeeeeelen!

Snelle poot van Tekanan
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!