Rosie

Poes
1 jaar


Ik ben Rosie, een speelvogel eerste klasse met een peperkoeken hartje. Want ik mag er dan misschien uitzien als een miniatuur tijger, eigenlijk ben ik een verlegen en gevoelig
meisje. Ik heb de eerste weken van mijn leven namelijk doorgebracht op een boerderij waar ze niet zo lief voor me waren, dus toen ik bij mijn opvangmama arriveerde was ik doodsbang voor mensen en kromp ik in elkaar wanneer er nog maar naar me gekeken werd. Ondertussen heb ik mijn opvanggezin leren vertrouwen en knuffel en speel ik heel graag met hen - maar alleen wanneer ik daar zelf zin in heb, ik ben nogal een eigenzinnig type. Helaas komt af en toe mijn oude angst nog naar boven en dan wil ik eventjes met rust gelaten worden. Wanneer je dat respecteert, duurt zo'n fase meestal maar heel even en zijn we meteen daarna weer de beste vrienden, maar ik zal waarschijnlijk altijd wel een beetje onzeker blijven. Vreemde mensen vind ik bijvoorbeeld nogal eng, en ik zal wel nooit het katje worden dat meteen om de benen van onbekenden gaat kronkelen. Maar als jij het geduld en begrip hebt om me mezelf te laten zijn en me te laten openbloeien, geef ik je mijn onvoorwaardelijke liefde en heb je er een geweldige huisgenoot bij. Een sociaal, niet-dominant katje kan me daarbij helpen, dus ik zou graag zo'n vriendje hebben in mijn nieuwe huisje. Een veilig, afgesloten tuintje zou ook leuk zijn, maar is geen must, als je voor voldoende speelgoed zorgt amuseer ik me ook prima binnen. Kleine kindjes zijn, door mijn gevoelige aard, dan weer geen goed idee. Er is nog 1 dingetje dat je over mij moet weten; ik heb stressgevoelige darmen, dus op stresserende momenten kan ik last krijgen van diarree en moet ik soms even overstappen op voeding voor gevoelige maag en darmen. Maar verder ben ik perfect gezond en helemaal klaar om een nieuwe start te nemen in mijn 'forever'-huisje. Wil jij me die geweldige thuis geven waar ik van droom? Vul dan snel het adoptieformulier in en hopelijk tot gauw!

Rosie wordt alleen geplaatst bij een ander sociaal en niet dominant katje. Ze kan bij kinderen vanaf ongeveer 12 jaar.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!