Laddy

Kater
1 jaar


Dit brave kereltje heet Laddy en is nu ongeveer 12 weken oud. Deze lente is zijn moeder bevallen van 4 kittens. Ze zijn samen opgegroeid in een tuin in Maasmechelen. Eten en drinken werd hun aangereikt. Hij heeft mensen leren kennen als vriendelijke tweevoeters maar houd wel liefst een kleine, toch gepaste afstand. Zo heeft Laddy het namelijk geleerd van zijn moeder.
Eén broertje is geadopteerd door de vinders en Laddy logeert nu met zijn twee zusjes Mies en Kaya bij een gastgezin. Hier kan Laddy lekker spelen met zijn zussen en met interessante speeltjes. En doen alsof het echte muizen zijn die hij vangt. Als hij moe is van al het spelen legt hij zich gewoon ergens neer. Soms gezellig bij een zusje of lekker voor de raam om nog wat naar buiten te kunnen koekeloeren. Laddy vindt het soms goed om dan geaaid te worden, en ander keertje wandelt hij dan liever een beetje uit de buurt. Opgepakt worden vindt Laddy niet fijn, maar boos wordt hij niet.
Hij is zeer zeker een vriendelijk katertje wat een baasje zoekt op de groei. Zodat hij kan opgroeien tot een mooie kater en zijn baasje leert te vertrouwen. Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!