Kaya

Poes
1 jaar


Dit slimme meisje heet Kaya en is nu ongeveer 12 weken oud. Deze lente is haar moeder bevallen van 4 kittens. Ze zijn samen opgegroeid in een tuin in Maasmechelen. Eten en drinken werd hun aangereikt. Ze heeft mensen leren kennen als vriendelijke tweevoeters maar houd wel liefst een kleine, toch gepaste afstand. Zo heeft Kaya het namelijk geleerd van haar moeder.
Eén broertje is geadopteerd door de vinders en Kaya logeert nu met haar andere broertje Laddy en haar zusje Mies bij een gastgezin. Hier speelt ze naar hartelust en slaapt gezellig met broer en zus. Soms slaapt ze lekker bij haar broertje in de klimtoren, vaak ligt ze ook diep in slaap op een fijn kussentje met een ideaal kuiltje. Als Kaya dut vind ze het soms wel goed om voorzichtig geaaid te worden. Maar ze vindt het ook erg spannend en ze volgt de hand met haar groene oogjes. Ook tijdens het spelen durft ze best goed kortbij te komen. Kaya vindt het nog niet fijn om opgepakt te worden, maar voor een dringende behandeling is het gewoon wel mogelijk.
Kaya is voorzichtig en observeert en probeert de mens te begrijpen. Ze is op zoek naar een baasje met veel geduld en kattenkennis zodat ze zich kan ontplooien tot een zwarte lieve parmantige dame.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!