Cleo

Poes
8 weken


Hey Hey ik ben Cléo,

Toen ze ons vonden was ik de kleinste van het nestje. Ik had ook wat last van mijn oogjes.

In ons opvanggezin kwamen we tot rust en werden mijn oogjes goed verzorgd en kreeg ik lekkere papjes te eten waardoor ik flink sterker werd.

Ik ben de rustigste van ons 3, ik kom als laatste uit mijn mandje na een dutje. Als ik tijdens het spelen wat moe word, ga ik even in mijn mandje liggen om nadien terug mee te kunnen spelen.

Klimmen doe ik graag en zeker als er iemand vlak bij mij zit, dan probeer ik snel op het schootje te geraken. Want knuffeltjes en gestreeld worden vind ik super fijn, zo fijn dat ik vaak in slaap val op een schootje.

Ik vind het leuk om te spelen en wat zotjes te doen maar een beetje ME time vind ik ook wel fijn. Ik heb tijd nodig om aan nieuwe dingen te wennen maar dat gaat snel over. En als ik er eenmaal aan gewend ben kan ik het niet meer missen.

Momenteel eet ik nog niet zelfstandig, al probeert mijn opvanggezin elke maaltijd dat ik van een bordje eet zoals mijn broers. Ik geniet gewoon nog even verder van de papflesjes 😀

Zie jij mij wel zitten ? Vul dan snel even zo'n adoptie formuliertje in en misschien mag je dan wel keertje op bezoek komen om kennis te maken.

Liefs CléoWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!