Ninette

Poes
8 jaar


Ninette de torenwachtster
Dat dit alleen maar een mannenberoep zou zijn is FOUT. Er zijn er al velen voor mij geweest. En dat mag, geen problemen mee. Allemaal mannen trouwens, die zijn niet zo secuur als de dames, HA. Die hebben vast wel eens een rondje shift lopen slapen.. nou dat gaat mij niet gebeuren hoor.
Oke, ik slaap wel eens tussendoor in de toren, maar toen heb ik geen shift. Kan ik niks aan doen.
Mijn naam is Ninette, 8 jaar oud en ooit in de steek gelaten. Yep. Mijn baasjes gingen verhuizen, dus ik pakte mijn koffers, mijn knuffel, de klimpaal en daar stond ik dan... bij de auto. Met mijn hele inboedel. Dacht je dat ze me zagen staan? Waarschijnlijk hadden ze zand in hun ogen, want ze stapten in en reden gewoon weg. Weg! Snappen wie snappen kan.
Dus toen kwam ik hier, in Villa Vagebond, het kattenasiel van Zwerfkat in Nood. Leuk stulpje, wel beetje druk druk. Veel katten zeg hey.
Ik vind een paar katten prima, maar om nu met 40 soortgenootjes samen te leven, das me een brug te ver. Dusss, ik beklom de toren en daar woon ik nu. Hoog en droog en met een uitstekend zicht op alle ins en outs.
Ik zie wie met wie vreemd gaat, wie de macho uithangt, wie niet gezien wil worden, waar de haute cuisine wordt geserveerd en natuurlijk... wie er op me afkomt met uitgestrekte hand. Aaitjes worden erg gewaardeerd, dus doe maar voort.Prrrr, zaligggg...Ben dol op aaitjes.
Ik ben een lieve meid, gevoelig en zachtaardig. Als torenwachter ben ik schappelijk en fair. Ze noemen ons ook wel eens HET alarmsysteem. Ik blaas alleen niet op een hoorn, dat maakt zo'n aso herrie, dat is niet goed voor mijn gevoelige oortjes.
Ik kijk misschien een beetje streng, maar dat komt omdat ik torenwachtster ben.
Lief kusje en knuffel van mij, Ninette xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!