Kimmie

Poes
1 jaar


Hallo,
Ik ben Kimmie en mijn zusje heet Fiona. We zijn pas anderhalf jaar oud, maar hebben toch al wat meegemaakt in ons leventje...
Geboren als zwervertjes hadden we een zwaar bestaan. We kwamen terecht bij de stichting. Gelukkig, zeg! We werden in de watten gelegd en ons werd een gouden mandje beloofd.
Het geluk stond echter nog steeds niet aan onze kant, want de adoptie verliep niet goed. De situatie waarin we terecht kwamen maakte dat we gestresst raakten. Tja, en wat doe je als je niet lekker in je vel zit? Je reageert het af op degene die je het meest lief is. Ja, Fiona werd knorrig naar mij en ik verkocht haar vervolgens een mep terug. Ja, het werd een beetje een gevalletje huiselijk geweld. Dat kon niet zo doorgaan. Ook in dit geval bleek de stichting onze redding, want we mochten weer terug!
Toen we binnen werden gebracht waren we doodsbang.
Nu zitten we sinds een paar weken bij een opvanggezin. Hier kunnen we even op adem komen. We zijn nu al minder bang dan eerst. We zijn dol op aaitjes. Je hoeft maar bij ons in de buurt te komen of we beginnen al te spinnen! We zijn trouwens ook weer dol op elkaar! Waar Fiona is ben ik en waar ik ben is Fiona!
Fiona doet trouwens altijd alsof zij de dapperste is. Als de buurkatten aan het raam komt buurten, staat Fiona voorop en gromt als een leeuw, maar als het erop aan komt dan rent zij weg en ben ik de pionier!
Ik zou overgelukkig zijn als ik samen met mijn zus Fiona geplaatst zou kunnen worden!
Heb jij het geduld om mijn vertrouwen verder te winnen? Ik wacht op jou!!!❤Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!