Sial

Poes
9 weken


Hallo allemaal,

Eindelijk mag ik me aan de wereld voorstellen… Mijn naam is Sial.
Sial betekend pechvogel. Ik ben zo genoemd omdat ik niet zo een lekkere start heb gemaakt.
Ik ben geboren op een boerderij, bovenop een hooizolder. Op een dag ging ik op verkenning uit en viel zomaar ineens naar beneden! Het was erg hoog waar ik vanaf viel. En het ergste was dat de boer net al het zachte stro had opgeruimd en ik dus op heel hard beton terecht kwam. Ik gilde het uit van de pijn.
Gelukkig werd ik meteen gevonden en opgepakt. Ik kon niet meer lopen, alles deed pijn. Met spoed ben ik naar een dierenarts gebracht. Gelukkig bleek niets gebroken, wel had ik een hersenschudding. Ik mocht naar een gastgezin en werd daar in een zacht mandje gelegd. Om mij heen was het donker en stil. Precies wat ik nodig had.
Het heeft een hele tijd geduurd, maar langzaam begon ik me beter te voelen. Stapje voor stapje mocht ik mee gaan doen met de andere kittens.
Inmiddels is dit hele verhaal achter me. Ik voel geen pijn meer en haal nu mijn verloren tijd in. Lekker stoeien met mijn vriendinnetjes hier, de klimpaal in, achter balletjes aan, heerlijk, laat mij maar gaan!
Nu ik me goed voel mag ik ook op zoek naar een eigen plekje. Een plekje waar ik fijn verder kan ontwikkelen, waar ik mag rennen en spelen.
Ik ben niet graag alleen, dan ga ik huilen. Ik heb echt wel een (speels) poezenvriendje nodig.
Dus… heb jij een vriendje voor mij in huis of ben je bereid voor 2 kittens te gaan? Kom dan snel eens bij mij kijken. Gaan we even samen spelen, laat ik je al mijn kunsten zien!

Tot gauw dan,

Pootje van Sial.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!