Tom

Kater
4 jaar


Contactadvertentie

Ik ben Tom en ik logeer in Maaseik. Momenteel heb ik geen relatie, dus probeer ik via deze weg in contact te komen met een man/vrouw/koppel waar ik een langdurige vriendschap mee kan opbouwen. Het liefst geen kleine kinderen, die zijn me wat te druk. Veel van mijn vrienden en vriendinnen hebben al een relatie en wonen nu samen. Het contact is verwaterd, want ze hebben het maar druk druk druk.
Ik verblijf momenteel op hotel in Villa Vagebond waar ik van alle gemakken ben voorzien. Ik zit all inclusive, dus er is eten a volonté, ruime keuze aan slaapplekjes en ik krijg aaitjes wanneer ik wil. Maar dat is toch niet hetzelfde als echt samenwonen.
Ik beschouw mezelf als oprecht, wijs, rustig en afwachtend. Ik geniet van een streeltje, een lief woordje en een goede verstandshouding.
Ik heb mijn studie filosofie glansrijk doorstaan en stel jou graag de vraag over de zin van het leven. Hoe denk jij hierover, ik ben nieuwsgierig. Ik ben een wijsneus, een oude ziel.
Uiterlijk vind ik niet belangrijk, als je maar lief bent.
Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan even contact op met bemiddeling en maak mij nieuwsgierig! Liefs TomWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!